Heren morgen naar Visé

Zaterdag is het zover, dan is de eerste finalewedstrijd van onze heren gepland! Om 20u15 klinkt het startsein in de Hall omnisports in Visé.

Visé en Bocholt stonden dit keer al 6 keer tegenover elkaar. Telkens trok Bocholt aan het langste eind. Toch wil dit niet zeggen dat we zeker mogen zijn van onze 3de prijs dit seizoen.

De laatste overwinning in Visé verliep vrij vlot, maar we zijn er zeker van dat de heren van Korneel en Pieter ons de overwinning niet cadeau zullen geven. Door de vele onderlinge ontmoetingen zal er zeker tactisch gespeeld gaan worden. Zowel Bart als Korneel zullen hun huiswerk wel gemaakt hebben. Aan onze heren op het veld is het de taak om de opdrachten van Bart zo goed mogelijk uit te voeren. Indien Bocholt morgen wint in Visé kan de klus geklaard worden op donderdag 30 mei. Klinkt eenvoudig maar dat is het niet.

Maar gesteund door ons gigantische groene legioen kunnen onze heren altijd dat tikkeltje meer. Daarom ook deze oproep aan onze talrijke supporters om morgen massaal af te zakken naar de Rue de Berneau in Visé. De wedstrijd start om 20u15. 

FORZA BOGGET!!!