Evert Kooijman nieuwe aanwinst voor onze Heren

Zopas is bekend geraakt dat de transfer van Evert Kooijman naar Bocholt is afgerond. Deze 21-jarige Nederlandse jeugdinternational komt als cirkelspeler over van Lions. Hij is een jeugdproduct van Sittardia en stapte op 17-jarige leeftijd over naar het talententeam van Lions. Dit seizoen veroverde hij een vaste stek bij de hoofdmacht van de Nederlands-Limburgers, waar hij de concurrentie aanging met Ivo Steins. Hij is met zijn 1m94 en 99 kilo iemand die zowel in aanval als verdediging zijn mannetje staat.

Evert zal de combinatie met zijn studie verderzetten. Hij vervolmaakt dit jaar zijn bachelor Technische Bedrijfskunde en wil erna nog aan een master starten. Naast deze studie-ambities, wil hij bij Bocholt helpen verderzetten van wat we nu aan het doen zijn: prijzen pakken. Zijn ultieme droom is prof worden in Duitsland of Frankrijk, maar eerst mag Bocholt nog heel wat plezier aan hem beleven! 

Wij verwelkomen Evert met warmte in onze club en wensen hem nu eerst veel succes met de titelfinales die hij binnenkort nog met Lions zal afwerken!