Duel tegen Visé bij start terugronde

Komende zondag nemen onze Heren het op tegen het -gedeelde- nummer 4 uit de rangschikking: HC Visé. De Luikenaars doen het dus goed, maar spelen vooral spannende wedstrijden: de meeste uitslagen zijn binnen 3 doelpunten. Ze hebben daarbij een ijzersterke thuisreputatie, die enkel door Bocholt op de openingsspeeldag aan diggelen werd gespeeld (31-33). Bevo en het intussen gelijk geklasseerde Aalsmeer moesten bijvoorbeeld al het onderspit delven. Toppers op verplaatsing konden ze tot nog toe niet winnen: er werd nipt verloren bij Lions en vorig weekend nog bij Hasselt. 

Bocholt daarentegen verloor al zijn punten in eigen huis: tegen Aalsmeer en vorig weekend tegen Bevo. Het is dus aan onze Heren om dit duel te winnen en marge te blijven houden op onze achtervolgers; we zijn immers nog maar een halve competitie ver. Met veruit de beste aanval (37 doelpunten per match; de volgende is Lions met 32 per wedstrijd) zou het niet mogen mislukken. Hierdoor ook niet wat betreft doelsaldo, hoewel qua verdediging Bocholt pas in de lage middenmoot staat. 

Zondag is het dus weer alle hens aan dek. Ter gelegenheid van deze wedstrijd is er ook onze jaarlijkse Jeugdploegenvoorstelling tijdens de rust en achterof onze clubfoto. Iedereen dus op post, Forza Bocholt!