Drie nieuwe aanwinsten voor damesselectie Bocholt

De renovatie van de damesselectie is inmiddels in een vergevorderd stadium beland. Na het afzwaaien van liefst 8 speelsters werden alle registers opengetrokken om de selectie van nieuwe impulsen te voorzien. Gericht werd er naar versterking gezocht en in navolging van Kim Janssen, de zusjes Robyns en Joelle Velter zijn nu ook de drie volgende aanwinsten vastgelegd:

Keepster Jasmijn Geelen (foto, links) maakt de overstap van het Limburgse BFC. Jasmijn (20): ‘De competitie is volledig nieuw voor mij en ook het systeem (beloften/1e ploeg) spreekt me aan. Ik hoop daardoor een volgende stap in mijn ontwikkeling te kunnen maken en met de ploeg het maximale uit het komende seizoen te halen”.

Marloes van Maaswaal (27), ook een keepster, komt over van het Nederlandse Limmid waar ze na een periode van zo’n 20 jaar voor het eerst de stap maakt naar een andere club. Marloes verhuisde van Nederland naar België en was derhalve ook op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Daarbij hoopt ze zich in Bocholt verder te kunnen ontwikkelen en  met de ploeg een goed seizoen te draaien.

De derde versterking is tevens de jongste. Soe Welters (16, Limmid - foto rechts) trainde mee in Bocholt en maakte een uitstekende indruk. Soe zal in eerste instantie aansluiten bij de beloftenploeg maar heeft meer dan genoeg talent om (op termijn) de stap naar de eerste ploeg zeker te kunnen maken.