Dames verliezen in Hasselt, Beloften bereiken finale.

Op de voorlaatstse speeldag van de reguliere competitie heeft Bocholt een 29-20 nederlaag geleden in Hasselt. In de openingsfase kon Bocholt nog gelijke tred houden maar na een klain kwartier was het eerste gaatje geslagen. Via 6-4 liep Hasselt uit naar 9-4 en Bocholt miste in die fase doortastendheid om Hasselt echt pijn te doen. Ruststand 13-9. Ook in het tweede bedrijf oogde Bocholt bij vlagen machteloos. De ploeg probeerde de rug nog wel te rechten, kwam een aantal keer een paar doelpunten terug, maar bleek dan uiteindelijk weer niet genoeg bij de les om de wedstrijd nog spannend te maken. Eindstand: 29-20.

Doelpuntenmakers : Peeters 5, L.Clijsters 4, Geutjens 4, Smits 4, Rooijakkers 2, Kranzen 1

De beloften van Bocholt plaatsen zich, na een sterke tweede helft, voor het tweede jaar op rij voor de finale. De lastige uitwedstrijd bij Hasselt, dat drie weken eerder Antwerpen haar eerste seizoensnederlaag had toegebracht, werd gewonnen met 28-31 na een 13-10 ruststand. Defensief gestuntel leverde in eerste instantie aan beide kanten mooi uitgespeelde kansen en doelpunten op. In de tweede helft trok Bocholt de wedstrijd naar zich toe door snel combinatiespel. Met name op Elien Noten stond geen enkele maat. Liefst 16 treffers kwam van haar hand.
De finale zal gespeeld worden op 25 Februari.

Doelpuntenmakers Bocholt : Noten 16, Kranzen 7, Ferson 4, Doeswijk 3, Dedroog 1