Dames treden nog driemaal aan in 2016.

De ambitie om te winnen was er al, maar na de nederlaag in Antwerpen worden de komende twee competitieduels nóg belangrijker voor de dames van Bocholt. In de aantrekkelijke, spannende competitie geeft de top 6 elkaar geen duimbreed toe waardoor de strijd om de felbegeerde play-off-tickets spannender lijkt dan ooit. Na de confrontaties met Gent (3 december) en Waasmunster (10 december) scheidt alleen de kraker in de kwartfinale van de nationale beker, uit bij Sint-Truiden, Bocholt nog van de feestdagen. Met welke stemming de kalkoen gesneden zal worden, hangt dus sterk af van de komende drie wedstrijden. De steun van supporters is derhalve meer dan welkom! In dat kader graag even aandacht voor onderstaande punten:

De wedstrijd tegen Don Bosco Gent van a.s. zaterdag (3 december) wordt gespeeld in sporthal de Steenakker en dus niet in de Damburg. Aanvang is 20u15 (beloften 18u30).

Naar Waasmunster (10 December) reist de ploeg af per bus. Supporters die graag meegaan kijken kunnen (kosteloos) met de bus meereizen. Er zijn ongeveer 20 vrije plekken beschikbaar en de bus vertrekt om 15u00 op het kerkplein van Bocholt.