Dames hervatten competitie met zware opgave in Visé.

Zaterdagavond om 18u00 spelen de dames van Bocholt de eerste wedstrijd van 2017 op verplaatsing in Visé. Vanwege de Europese verplichtingen van de thuisploeg eerder dit jaar, werd dit duel over de jaarwisseling heen getild. Het betreft dus een wedstrijd uit de heenronde van de competitie: Visé en Bocholt zijn derhalve de enige twee ploegen die 9 wedstrijden in plaats van 10 gespeeld hebben.

Het verschil tussen de twee teams op de ranglijst is minimaal; 1 punt in het voordeel van Bocholt. Zoals alle wedstrijden in de reguliere competitie vanaf nu, zal ook deze belangrijk zijn in de hevige strijd om een Play-Off ticket. Regerend landskampioen Hasselt en Sint Truiden lijken een plek bij de beste vier voor het oprapen te hebben, voor de overige 2 plekken zijn nog vier ploegen volop in de race. Buiten Visé en Bocholt zijn dat Waasmunster en Antwerpen. Vijf regelrechte finales dus, op weg naar de play-offs met de eerste aanstaande zaterdag in Visé.

De beloften kunnen een grote stap zetten richting een eventuele finale. Bij een zege op Visé bedraagt het verschil in verliespunten 3 ten opzichte van Hasselt en 7 ten opzichte van Visé zelf en blijft Bocholt zelf in het spoor van koploper Antwerpen, dat volgende week op bezoek gaat bij Hasselt. Twee cruciale wedstrijden dus, aanstaande zaterdag in Visé! De beloften starten om 16u15.