Dames Bocholt zakelijke punten tegen Middelkerke/Izeg

Dames Bocholt zakelijke punten tegen Middelkerke/Izeg

 

Al weken aan een stuk spelen onze dames zeer sterk en zijn de scores telkens rond de 30 doelpunten. Middelkerke werd op verplaatsing nog met 18-29 verslagen. Zaterdagavond de returnwedstrijd in de eigen Damburg. Het bleek een wedstrijd te worden waarbij de punten zakelijk werden binnengehaald. Nimmer werd het een sprankelende wedstrijd vanwege het vaak trage tempo van Middelkerke. Bocholt probeerde het tempo erin te krijgen maar dat was vaak lastig vanwege lange en trage aanvallen. De score bij Bocholt verliep prima in de beginfase met een hoofdrol voor Elien Noten die 7x raak trof in de 1ste helft. Middelkerke probeerde telkens via Pivo tot scoren te komen waar Bocholt in de beginfase scherpte miste in verdedigend opzicht. Aanvallend werd er 16 maal doel getroffen. Na rust een gelijk beeld waarbij Bocholt telkens probeerde het aanvalsspel van Middelkerke te doorbreken en via de fast-break de score op te voeren. Na een 21-15 voorsprong na 45 minuten schakelden onze dames een tandje bij en werd de score wederom opgetrokken tot een eindstand van 30-19 winstpartij.

 

Zaterdag 17 Februari een Bocholt Heren 1 & Dames 1 "Combi-weekend" waarbij achtereenvolgend onze Dames Beloftenploeg als koploper om 16u15 aantreed tegen de nr 2 Antwerpen om bij winst het thuisvoordeel te bemachtigen in de reeds behaalde landelijke Finale wedstrijd op 3 maart. Daarna om 18u00 spelen onze Dames 1 hun laatste reguliere Competitewedstrijd tegen Antwerpen voor behoud van plek 2 in de play-offs achter St Truiden. Om 20u15 de hoofdact, Beneliga heren Bocholt tegen Callant Tongeren. Wij hopen op een spannend en gezellige handbalavond met veel Bocholts publiek voor alle thuis teams. Een attractief combiticket wordt aangeboden voor de Dames 1 en Heren 1 wedstrijden voor 10€ deze avond.

Forza Bogget!!

 

 

Volgende Wedstrijd Achilles Bocholt :

Zat 17 Februari '18 : Bocholt 1 - Antwerpen 1 om 20u15   

 

 

Achilles Bocholt : Elien Noten 7, Nele Kranzen 4, Edel Robyns 6, Sofie Geutjens 3, Iris Peeters 4, Kim Janssen 1, Cindy Rooijakkers 1, Michelle Smits 3, Lien Schrijvers 1.

 

Beloften Bocholt Bereiken Landelijke Beloftenfinale 2018

 

Zaterdagavond konden onze Beloftedames de Landelijke Finale veilig stellen tegen Middelkerke. Na de prachtige wedstrijden tegen Gent en Waasmunster waren onze Dames gebrand om ook thuis de score op te drijven. De heenronde in Middelkerke werd met 18-40 gewonnen. Helaas werd het bij de beloften ploeg ook een zakelijke winst met 30-16. Ruststand 15-8. De eerste 6 aanvallen belanden op paal en zelfs naast doel. Een ongewoon beeld. De wil was er zeker maar soms ongelukkige keuzes, afrondingen, traag spel van Middelkerke en eigen balbehandeling maakte het tot een stroperige wedstrijd. Bocholt duidelijk de betere ploeg, maar kon zelden het tempo opvoeren. Ook vanavond werden jeugdige Bocholt talenten Lieke en Myrthe ingezet en was het mooi te zien dat de dames een ware aanvulling zijn voor de ploeg. Het doel van de avond is door de winst bereikt met de finalewedstrijd op 3 maart. Zaterdag zal er minimaal een gelijkspel tegen de nr 2 Antwerpen nodig zijn om een thuisvoordeel te behalen. De heenronde in Antwerpen werd door Bocholt met 20-30 gewonnen. Wij hopen op veel steun op zaterdag 17 februari om 16u00 om dit benodigde resultaat kracht bij te zetten en de finalewedstrijd naar Bocholt te halen.

Forza Bogget!!

 

De volgende thuiswedstrijd van Achilles Bocholt Beloften :

Zaterdag 17 Februari 2018 om 16u15

Bocholt Beloften - Antwerpen

 

Achilles Dames Beloften : Britte Dedroog 6 , Kim Janssen 7, Soe Welters 3, Marleen Tijskens 1, Lieke Theuwissen 3, Lien Schrijvers 5, Elien Noten 2, Michelle Smits 2, Nele Kranzen 1