Dames Bocholt helemaal klaar voor tweeluik in Visé.

Zaterdag a.s. gaan de dames van Achilles Bocholt, als nummer 4 van de ranglijst op bezoek bij nummer 2 en bekerhouder Visé. Op donderdag 30 november trekt de karavaan nogmaals naar Visé voor het uitgestelde duel in de 8e finale van de beker van België. Tweemaal binnen een week op bezoek bij de concurrent, een cruciale week voor het verloop van het seizoen dus – voor beide ploegen.

Waar het spel de eerste weken van het seizoen wisselvallig was, beginnen onze dames meer en meer op elkaar ingespeeld te raken. Er zit een stijgende lijn in de resultaten, maar belangrijker, het spel wordt gestroomlijnder en de ploeg weet elkaar steeds beter te vinden. Waar de goede fases in wedstrijden zich enkele maanden terug nog beperkten tot 10 á 15 minuten, slaagt Bocholt er de laatste weken in het niveau steeds langer vast te houden. De onderlinge concurrentiestrijd neemt toe en zodoende reist Bocholt zaterdag vol vertrouwen af naar Visé.

De wedstrijd begint om 18:00u in sporthal Omnisports Michel. Let op; dit is een andere hal dan de hal waar Visé normaal gesproken in speelt! Voor onze trouwe supporters, het adres is: Rue de L Abattoir 65 4040, Herstal.

De beloftenploeg begint om 16:15u aan haar wedstrijd.