Bekerfinale!

Komende Paasmaandag spelen onze Heren hun tweede seizoensfinale, ditmaal voor de Belgische Beker. Na 2013 en 2015 is dit de derde Bekerfinale voor onze Heren in de clubgeschiedenis, en elke keer wisten onze Heren ook de Beker te veroveren. We gaan voor 3 op 3! Onze tegenstander is Sasja, dat zijn seizoen op deze manier nog wat kleur kan geven. 

Sasja verzeilde namelijk in de barrages voor de BeNe-League, waar ze na een moeizame start nu op 1 zege staan van een nieuwe deelname aan deze competitie der Lage Landen. De Antwerpenaren hadden een relatief gemakkelijk parcours richting deze Bekerfinale, met om te beginnen eerstenationalers Grace-Hollogne en Houthalen en vervolgens Ligakampioen Kortrijk in de halve finale uit te schakelen. Bocholt moest - na het regionale Villers - zowel Tongeren als Hasselt met verlengingen uitschakelen en verdient dus deze finaleplek. Maar in de finale telt alles daarvoor niet; het is de vorm van de dag die alles bepaalt, ondanks dat Sasja de favorietenrol bij Bocholt legt. Bocholt heeft het echter nooit gemakkelijk tegen Sasja en zal dus opnieuw zijn hoge niveau moeten halen om kans te maken op Bekerwinst! 

Het supporterslegioen telt opnieuw 3 volle bussen, dus is paraat, net als de spelers! Op naar nieuwe Bekerwinst! Forza Bocholt!

De wedstrijd start om 15u45 in de Sportoase onder leiding van de heren Martens - Verdonck. Om 13u is er de Damesfinale tussen Visé en Sint-Truiden.