Achilles Bocholt laat zich niet verrassen…

Na de onderbreking voor het nationale team starten we aan de drukke novembermaand. We spelen in twee weken tijd 2x tegen Atomix. Gisteren voor de BeNeLeague en op 11 november treffen we elkaar weer voor de Beker van België. De heren van Bart Lenders deden wat verwacht werd. Een duidelijke overwinning: 24-37!

Damian mocht de score openen vanaf de strafworplijn na 2’30”. Meteen daarna kan hij de voorsprong verdubbelen na een redding van Clem! Damian en Serge bleven scoren. De verdediging bij Bocholt stond goed en ook Clem deed zijn werk. Na een kwartier wedstrijd stonden er dubbele cijfers op het scorebord: 5-10. Bij Bocholt bleven vooral Serge, Quinten en Damian goed bij shot. Er werd gerust met een comfortabele voorsprong van 7 doelpunten: 10-17.

Bocholt kwam gemotiveerd terug uit de kleedkamer. Joren mocht de score openen. Clem stopte zelfs 2 strafworpen op 3 minuten. De ploeg bleef als collectief heel sterk, waardoor Bart vlot kon doorwisselen. De wedstrijd was eigenlijk al gespeeld aan de rust. Bijna iedereen bij Bocholt kwam tot scoren. Na 60 minuten stond er een verschil van 13 doelpunten op het scorebord: 24-37.

Achilles Bocholt staat nu alleen aan de leiding na het verlies van OCI Lions in Visé. Herpertz Bevo komt hierdoor op gelijke hoogte met OCI Lions en Visé volgt. Volgende week komt Houten op bezoek. Zij verloren dit weekend nipt van Herpertz Bevo. Forza Bogget!